diumenge, 22 d’agost del 2010

AMMA Ashram i Periyar National Park

Seguim el viatge a tota marxa, ara ja a la seva part final, i de vacances per a nosaltres. Ahir varem estar a la bonica platja de Varkala, en un acantilat, que a l'estiu es posa com un ou! A la tarda, contractem un taxi, i cap a veure l'AMMA (la senyora que dona abrassades d'energia), i ens hem quedat a dormir al seu ashram. Aquest mati hem repetit abracada, perque ens han colat en un casament... excepcional!
Ens ho estem passant molt be. Ara ja estem a les muntanyes anomenades Ghats Occidentals, on dema farem un recorregut pel Parc Nacional de Periyar, per anar a veure els elefants -i d'altres animals-. Tambe tenim previst visitar un poblat d'aborigens adivasis, i les plantacions de te i especies. I al vespre, celebrarem la festa nacional de Kerala, amb els habitants del poble on estem allotjats (Tekali).

3 comentaris:

  1. Ohhhh!! ... cuanta meditacióoooo aixi m'agrada que entreu en materia. Bueno ara fora brometes, estic contenta de que tingueu per fí dies de turisme i relaxació. Els paisatges i les persones de les fotos sont realmente autenticas, esta molt bè aixó de coneixe mon ... ( ?? ). Avui som dilluns a La Garriga "mon amour" fa sol, els ocellets cantant ... no es tant exotic, pero també es el mon. Falta meins per poderos abrassar i ...

    Com dius tu Nurietta MUASKISSSSSSSSS

    MAITE

    ResponElimina
  2. Q meditosos, q pensaveu en unes hamburgueses!

    Disfruteu del viatge, q cada cop queda menys!

    Una abraçada.

    Nat&Ram

    ResponElimina
  3. Que maca l'imatge de les meditacions....bons records..petons i abraçades!
    V

    ResponElimina