divendres, 13 d’agost del 2010

MUMBAI !!!!!!!!!!

Hola amics!
Namaste!
La nostra visita a Mumbai (Bombai) va ser tota una experiencia que no podrem oblidar mai. VAm visitar els projectes de Sonrisas de Bombai de la ma de la Nehal i el John, empleats i encantadores persones de Sonrisas, i tambe amb l'Anna, que va ser com un regal per nosaltres trobar-la. No sabem que hauriem fet sense tu per Mumbai! jajaja. Esperem que hagis arribat be a Suissa! Bona reentre!

A Mumbai vam coneixer a Padre Sopenya. Una passada de persona! Increibles les dues hores que vam poder compartir junts. Un bon txai (te amb llet), una pluja monzonica fora el porxo i tots plegats parlant de la vida, d'India, de les persones, les castes, de l'equanimitat, del compartir, de la injusticia... 85 anys, dels quals 60 els ha passat a India. No cal dir res mes. Be, si, les gracies a Esteve Humet, que ens ho vas recomanar.
 
Vam agafar forces, i l'ultima tarda a Mumbai vam visitar l'Slum de Daravi. Com poden existir llocs com aquest al mon??? La industria del reciclatge portada a l'extrem, aixi com les condicions de vida infrahumanes. Molt heavy. Esperem mai oblidar aquell moment d'impotencia i injusticia per continuar lluitant per un mon millor. En contrast al nostre desanim i rebuig, els nens de l'eslum ens acompanyaven descalsos per les muntanyes de brossa amb un somriure als llavis i cridant: Hi!!! Hi!!! Aixo dona per hores de reflexio... ufff!

Per la nit, vam trencar la desesperacio sopant amb un bon amic i persona extraordinaria en un lloc d'encant. Ja ho diem que India es lloc de contrastos. Namaste Bombai!!!!! Namaste Mumbai Smiles!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada