divendres, 13 d’agost del 2010

TIRUVANAMALAI... Segueix l'aventura!!!!


Avui el dia per Tiruvanamalai ha estat de relax... tenint en compte que 3 dels nostres intrepids viatjers no estan al 100x100 ens hem pres el dia amb calma!

Pero les sorpreses ens seguien esperant, perque ens han portat amb Rickshaw a fer la volta per la muntanya sagrada a veure els 9 temples dels lingams sagrats (pels qui no domineu el tantra lingam+penis!) jajajajaj! Aqui tenen molta adoraci'o per aquest apart del cos, fins i tot hi ha un camp on estan enterrats centenars de lingams que la gent ofereix simbolicament! Definitivament aixo es un altre mon.....

I per la tarda hem estat meditant al Ashram del Ramana Maharshi, un dels grans mistics hinduistes de la India del s.XX, i conegut arreu del mon!

Com veureu, dia espiritual i de calma.... aixi que per acabar-ho de rematar envieu-nos molta energia plis!

MOLTS PETONETS!!!!!!!!!

9 comentaris:

  1. Sou genials i us envio molta energia!!!

    ResponElimina
  2. força penis!!! perdò, vull dir, força als que no estan al cent per cent.

    ResponElimina
  3. Molts ànims als que no esteu al 100%, perque la vostra experència ens està omplint de força als que us seguim de d' aquí.
    Gaudiu-ho per nosaltres i namasté per donar-nos l'oportunitat de seguir-ho de tan aprop.
    Molta força i petons a tots !!!

    ResponElimina
  4. Sou increibles... gaudiu de l'experiència i molta energia i forces per a tots i més anims als qui no esteu al 100%.
    Mols petons a tots... bé en Mario un o dos més...

    ResponElimina
  5. Quina alegria veure les fotos, es nota que esteu plens d'il·lusió i de tendresa!!! Malgrat les dificultats, que d'altra banda eren previsibles (oi Nurietaaaa?, je, je) heu de pensar en el projecte en el que col·laboreu i en d'altres reptes nous que ara enceteu, vers vosaltres mateixos i amb el món, i agafar forces noves. Aixó que esteu fent us farà grans. Aixó us ha de donar forces per superar els sotrecs del camí. Nosaltres estem aquí, pendents de vosaltres, seguint-vos d'aprop... ENERGIA CAP A LA INDIA...OOOOOMMMMMMMM....ÀNIMS NOIS...US ESTIMEM!
    NAMASTÉ!!!!!
    Maite, Eze i Jamni

    ResponElimina
  6. Holaaaaaa guapissimssssss !! Espero que esteu mes "bonets"" de tot plegat. Aixo es tot un repte. Molta força per tots i per tu "ratolinetta" un regalet ... " Sent el pensament i pensa el sentiment " ...

    T'estimo
    Maite

    ResponElimina
  7. Eo family! Marxem ja cap a Teneife, així que serà més difícil que poguem conectar-nos! Parlem per sms i ens truquem! A veure si la salut acaba de millorar i podeu gaudir a tope! Molts petons!
    Us estimem!
    Eze i Jamni

    ResponElimina
  8. Fa goig veure l'energia que us envolta i que segur que es transforma en alegria per tota aquesta gent. Que la salut us acompanyi.

    ResponElimina