dilluns, 23 d’agost del 2010

Parc Nacional de Periyar

Avui hem fet la visita al Parc Nacional de Periyar, al cor de Kerala. Reserva Natural de Tigres!
Hem fet un safari aquatic (des del vaixell!) per veure elefants i altres animals. En total hem vist mes de deu especies diferents entre aus (kingfishers, aligues marines, corbs marins, garces) i mamifers (senglars, cervols, bufals, micos...).
Despres hem anat a veure uns jardins d'especies on hem pogut tastar tot tipus de plantes i fruites de la zona. No en tenim prou amb evitar el chilly en cada apat, que hem anat a veure l'origen del chilly, la curcuma, el curry, el clau, la vainilla, el cardamomo, el gengibre... hem fet una classe magistral de la ma del Abraham.
Els elefants els hem deixat per la tarda. Hem anat a una granja i hem fet una passejada amb ells! Tot i domesticats, imposaven lo seu... uff! Ens ha encantat a tots!
I per la nit, unes danses teatrelitzades a l'estil Kerala. Molt autentiques!
Ja no som 6 intrepids indis, sino que ja som 7 i un cotxe!. Portem un conductor nadiu i molt de la gresca que ens acompanya des de Kovalam. Ens planifica el dia, ens deixa posar musiqueta a tope, ens fa de guia, ens regateja, es coneix el territori... genial!

7 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Quin viatget, no? Déu n'hi do, això d'avorriu-vos no para pas a les vostres agendes...

    Tigres? He llegit tigres?!!! Sabeu què és l'enveja, ha, ha, ha!!!

    ResponElimina
  3. Molt bonicccc !!, pero pobret elefant em lo pesadets que sou, ha,ha,ha !!. Voleu dí que ja sabreu de tornada a BCN anar a fer una volta o un cinema, despres de tanta aventura ?? ... no se, no se.

    Quedan 4 dies, ole,ole.

    Besituuuuussssss I + besituuuusssss

    MAITE

    ResponElimina
  4. Ja no sé que fer, envio comentaris i no surten publicats. Au, que us ho passeu bé!!!
    Xixu

    ResponElimina
  5. Veig que funciona això. Es veu que s'ha de posar com anònim i així entren.
    Bé, era ahir que publicàveu el planning del viatge i ja sou gairebé a casa. De gana m'assembla que no heu passat, a les fotos sortiu prou bé. I molt animats.
    Una abraçada des de Barcelona.

    ResponElimina
  6. Quina pasada, segur que aqui van fer el llibre de la Jungla!! Ja veig a Mowgli, Baghera, Hathi... Quin espectacle.
    Un petonet molt gran a Baloo de Akela
    Akela.

    La nostra aventura per la junga Waigunga sens dubte és un gran record i una enorme experiència, allà si que vam crèixer com a persones i vam aprendre molt... Uf, m'he posat filosòfica!!
    Un petonet molt gran
    Akela

    ResponElimina
  7. Avui,2 de setembre,he rebut -amb alegria- la vostra bonica postal i he entrat al blog. Me l'he llegit de cap a peus i m'he sentit gaudint amb vosaltres,a cada lloc. L'Índia, o no s'aguanta o enamora, i pel que veig us ha enamorat. Enamora i purifica...Però això ja us ho sabreu cadascú. Una fortíssima abraçada. Esteve

    ResponElimina