divendres, 13 d’agost del 2010

Vanakam Tamil Nadu!

Ja som a Tamil Nadu!
Ahir vam arribar a Chennai al migdia.
Amb unes quantes hores de tren, vam arribar a Villupuram, lloc on es troba Kavasam, l'internat claretia de nens dalits. Vam anar acompanyats del Padre Rafael i el Paul, tots dos encantadors! En arribar a Kavasam, vam tenir la rebuda de tots els nens que ens esperaven fora amb els instruments. Amb ells, al ritme de la musica i els somriures, vam arribar al centre. Espectacular! Nanri! Gracies! Quina festa ens tenien preparada! Vam ballar, ens van fer una demostracio de danses tamils i cansons que aprenen al centre per reivindicar els seus costums i la seva pertinensa a la 'out cast' (sense casta).
L'endema vam visitar en Rosario, advocat dalit, que esta al capdavant del centre POPE, tambe per dalits, on  es dona formacio als joves dalits en molts camps (fusteria, costura, informatica, etc). Com a advocat, la seva feina es reivindicar pels drets humans dels dalits. Per treure's el barret! Quina sort estem tenint de fer un viatge amb tant valor afegit! 

1 comentari:

  1. Nuni, vas fer-me un vestit amb aquesta màquina? que bo... Amb lo be que ens hagués anat la màquina per cosir els parxes de les tendes de campanya!
    Ja els hi heu ensenyat la canço de la "sandia" i la palmera?
    M'encantaria està amb vosaltres.
    un petó a tots i molta energia.
    Thais

    ResponElimina